Slik ble korset over Vardø til:
En dag i 2004 fikk jeg i ånden beskjed om å ta fram et kart over Vardø by. Jeg fikk videre beskjed om å trekke en linje mellom kirka og festningen. Og så en linje mellom pyramiden på Reinøya og "hekse" brenning stedet. Jeg så da at det ble et kors over byen. Jeg trodde da at jeg var ferdig med oppgaven. Men neste dag fikk jeg beskjed om å ta fram kartet på nytt. Beskjeden nå var å forlenge streken videre fra "hekse" stedet til fastlandet. Jeg fant ut etter hvert at streken nå kom mot Mikaels hula. Denne hula var året før innviet til meditasjons hule av prest og predikant. Jeg tegnet også 4 streker til,
slik at det ble en spesiell kors figur. 

 

Både kirka og festningen er grunnlagt i 1307. Og at13 tallet og 7 tallet er motpoler, har jeg funnet ut ved forsking over flere år. Kirka og festningen er også motpoler. Faderen + sønnen blir 13. Den hellige ånd blir også 13. Hele universet bygger på matematikk og hellig geometri.  

DET FØRSTE SYMBOLET KOM

Det første symbolet jeg fikk beskjed om å tegne var torsdag i påsken 1999. Jeg var på påskeferie i Vardø for å besøke min mor som var på aldershjem. Da jeg kom til Vardø var det kaldt. Jeg ble møtt på flyplassen av min venn Arne, som kjørte meg hjem til hans hus. Han forslo at jeg overnatta i hans hus, for det var nokså kaldt i mors hus da. Jeg kom noen dager før påske. Arne foreslo at vi feira noen dager påske i hans hytte i Tana, ca. 15 mil fra Vardø. Han dro på en mandag, og jeg skulle komme på onsdag. Men da gikk det ikke buss dit.

 

På torsdag satte jeg meg ned for å lese en avis, men en åndelig beskjed sa at jeg skulle dra til en venn som var syk. Han hadde kreft med spredning, og ikke lenge igjen å leve. Jeg dro dit og ble godt mottatt av han og hans kone. Det ble mye åndelig prat, og om døden. Vi fikk en lang samtale. Når jeg kom tilbake til min venns hus begynte jeg å lese videre i avisen. Men så fikk jeg beskjed om å begynne å tegne. Jeg skulle tegne et kors, hjerte og anker sammen på en spesiell måte. Hjerte skulle stå på korset, og ankeret ved foten av korset.

 

Det skulle bli: Tro, håp og kjærlighet. Når jeg kom hjem etter påsken reintegnet jeg symbolet. Jeg fikk så hjelp av en datamann som laget det første symbolet på data. Siden kom det hele tiden nye symbol, og nå i 2019 er det blitt ca. 240 åndelige symbol. I 2008 ble boka mi utgitt om symboler og andre åndelige opplevelser.

Trekantprodukter  - Tlf. 47 926 37 528
Org.nr. 981135911
Innehaver: Kåre Holmen
E-post: kaareholmen1@live.no

Web og design: Adianas Tlf.  47 94112211
E-post: post@kulturverkstedet.no

© 018  by Adianas   Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now