top of page
Fiolett stjerne

SYVSTJERNENS HISTORIE
 

Historien om  7 stjernen og hvordan den ble til: Freds/regnbue stjerna kan den kalles.  Høsten 2001 så jeg for meg ei 7 arma stjerne. Jeg begynte så å tenke på hvordan jeg skulle få tegna den. Jeg prøvde litt, men det ble ikke noe godt resultat. Noen uker senere snakket jeg med ei dame i Nordland. Hun spurte om jeg ville ha ei 7 arma stjerne fra henne. Jeg ble noe forundra og fortalte henne at jeg var på utkikk etter ei slik ei. Hun sa hun skulle sende meg ei slik stjerne snart. Men det kom ikke noen stjerne. Flere måneder senere reiste jeg til Otta på et treff for kvist gjengere. På overnattings plassen kom jeg i snakk med en av deltakerne på 77 år, før samlinga den dagen. Etter en liten prat viste han meg ei 7 arma stjerne som var laget i aluminium. Han fortalte at han kunne skjerme mot stråling ved å bruke stjerna. Jeg fortalte han da at jeg var på utkikk etter ei slik stjerne. Han sa da at jeg kunne få denne av han. Jeg ble forundra over dette, og takket han. Han fikk først noen symbolkort av meg. Så viste han meg hvordan han brukte stjerna. 

 

En dag, men flere uker senere så jeg for meg stjerna i regnbuens farger. Like etter så jeg stjerna i 7 varianter. Senere så jeg for meg 7 tall på stjerna og at jeg kunne få laget den i 49 varianter. Jeg ringte til en mann og fortalte han om dette. Han syntes det hørtes spennende. Noen dager senere snakket jeg med han på nytt, og han sa da at det skulle visst nok være 49 varianter pluss en ekstra i et spesielt system. Dagen etter ved frokost bordet så jeg for meg denne 50 stjerna, Etter dette ble det litt problemer med å finne de rette farge nyansene. Etter noen dager oppsøkte jeg ei dame på Skodje som var flink med farger. Hun viste meg ei bok som Inger Næss har skrevet. Her stod det om regnbue fargene. Fargene var gode og jeg bestemte meg for å bruke disse. 

 

Etter flere måneder med liten aktivitet for å lage stjernene ferdige, begynte jeg å lure på om noe var feil med stjernene. Den første oppdagelsen på at ikke alt var helt rett fikk jeg bekrefta da jeg kom til en arkitekt i Trondheim. Han så raskt at stjerna ikke hadde rette linjer. Jeg ble overrasket over dette, og sjekket originalen som lå i bilen. Den var jo rett. Så da var det blitt en feil på den data tegningen. Jeg måtte da få rette opp dette, og det tok flere måneder. På grunn av at han som skulle ordne dette ikke hadde nok tid til å ordne det så raskt som ønskelig. Etter dette følte jeg på nytt at noe ikke var helt i orden med stjerna.

 

Jeg dro til ei synsk dame for å høre med henne. Hun sa med en gang: "få vekk talla på stjerna". Det skal ikke være tall på stjerna. Jeg ble forundra over dette, for da skjønte jeg ikke at talla skulle vekk. Jeg sa til henne at systemet er rett, men hvorfor er dette feil? Hun sa det skal være et annet system, men det finner du ut selv. På veien hjem fra henne kom svaret. Det skal være et system med sirkel og farger. Og jeg så det hele for meg. Tre dager senere ringte jeg til henne og fortalte hva jeg hadde funnet ut. Hun sa at nå stemmer det. 

 

Det er meningen at hvert menneske skal ha sin egen stjerne, basert på en personlig farge og en personlig farge sirkel. Disse stjernene kan skjerme mot stråling og kan virke positivt på menneske kroppen. For å få det til må man kjenne til stjernenes hemmeligheter. Stjernene er et fint hjelpemiddel for terapeuter som arbeider med menneskers helse.

 

Fargenes og symbolenes betydning for menneskers helse er kjent av mange terapeuter, og er ikke noe nytt. kroppen vår reagerer på forskjellige sanseinntrykk som vi mottar utenfra. På den måten kan kroppen bli syk eller frisk. For en terapeut er det viktig å kjenne til disse sanseinntrykk som vi mottar hele tiden. Alle mennesker er unike (forskjellige) og reagerer forskjellig på ting som blir mottatt. Dette er viktig å vite i alle livets situasjoner. Og spesielt når vi skal velge den rette maten og det mennesket vi skal bo sammen med.

bottom of page