top of page
kåre hopp.jpg

OM MYSTIKEREN KÅRE HOLMEN

Kåre Holmen er en anerkjent mystiker, og har i en årrekke hjulpet og konsultert både kjendiser og vanlige folk. Han har designet over 240 forskjellige åndelige symbol.


Kåre mottar disse symbolene gjennom personlige åpenbaringer og bare videreformidler
dem slik at andre kan få se og oppleve deres kraft. Mange hevder også at både han, og hans symboler, har en helbredende kraft. I tillegg driver han med opplæring ang. "søkevinkler"- og salg av  disse. Kåre tilvirker også pyramider i ulike størrelser for salg på bestilling.

vardø 2.jpg
vardø.png
Hornøya Fyr, og havets uendelighet utenfor Vardø

KÅRE FORTELLER OM SEG SELV

Jeg er født i den Østligste byen i Norge, Vardø. Dette er det eneste stedet med arktisk klima i Norge. Byen er en mystisk by - og er den eldste byen i Nord-Norge. Byen er kjent som verdens nordligste festnings by, hekse byen, pyramide byen, pomor byen, symbol byen, oppstandelsesbyen og korsets by. Øst kapp ligger også her. For noen hundre år siden hette hele Finnmark Vardøhus. Tidligere var byen Norges største fiskevær.
Vardø er også tusenårsstedet i Finnmark.

Fra jeg var liten har jeg visst at jeg hadde spesielle åndelige evner. Som gutt begynte jeg å motta åndelige beskjeder. Stemmen inne i meg har fortalt om ting som kom til å skje. Jeg har skrevet boken "Stjerner i sikte" om mange spesielle åndelige hendelser, og endel av mine mange symboler er gjengitt i den med forklaring.
Boken kom ut i 2008. Boken finnes på Bibliotekene.

Det første symbolet jeg tegnet var "tro, håp og kjærlighet." Det skjedde i påsken 1999 i Vardø. Denne hendelsen har hatt en spesiell betydning for resten av symbolene. Dette er en egen spesiell historie som er å lese i  min omtalte Symbolbok.  Sommeren 1998 fikk jeg en morgen et helt spesielt og sterkt lys på begge mine øyne. En stemme sa så:  "Nå skal du se verden i et annet lys. "Men hvor kom stemmen fra? Etter denne sterke opplevelsen begynte mange andre  «rare» ting å skje. (Mer om alt dette boken min)

 

ARBEID OG IDRETT
Idretten har jeg tatt på høyst alvor igjennom livet, både i hoppbakken og friidrett og jeg er ennå aktiv begge steder. Uten tvil har dette holdt meg frisk. Men jeg er også opptatt av både sunt kosthold og vanlig sunn mosjon og trening.  Jeg har tilsammen 31 medaljar fra ski-VM for veteraner. 
Jeg har også trenet og ledet en rekke ungdommer både i vinter og sommer sesonger. Ellers er jeg utdannet lærer, byggmester og byggingeniør. Og har også undervist som formingslærer. Og en fartstid på hele18 år som brannsjef.  Men en solid utdannelsesvei har ikke vært en lett vei, jeg ble nemlig født ordblind, altså med dysleksi og måtte  dengang gå hele 2 ekstra år på folkeskole. Jeg kan love at det var en tøff tid på barneskolen. Jeg ønsket ikke mer skole etter dette, men heldigvis så ombestemte jeg meg. Og det gikk jo bra! Nå hjelper jeg andre ordblinde
- og har jobbet aktivt i dyslektiker organisasjon. 

SYMBOLENE
Målet med å selge disse symbolene er ikke å bli rik på annet enn viktigheten av å spre dem ut til mange mennesker i hele verden. Alle symbolene har et spesielt åndelig positivt budskap. Dersom jeg hadde hatt mye penger hadde jeg delt ut symbolene gratis. Jeg vil anbefale spesielt "syv-stjernen"som vi også kaller for  «Kosmos stjernen» .
Den har helt spesielle måter å «arbeide» på. Alle symbolkortene som jeg har laget er energikort som påvirker mennesker på en positiv måte. Symbolene mine er testa av mange mennesker. Da jeg starta å lage dem ante jeg ikke at disse også var energi kort. Det var synske personer og andre mennesker med spesielle evner som fortalte meg dette.

 

KJÆRLIGHETSKORSET
Så en dag fikk jeg en viktig beskjed - og den var om å lage et hjertekors, og jeg så det foran meg i et syn. Problemet ble hvordan lage det slik jeg så det, på en god og fornuftig måte. Det ble litt feiling i starten. Men så en dag så jeg det hele fullstendig klart i et syn. Jeg kontakta min faste datamann som laget et fint kors i 2 varianter. Et 13 hjerter kors og et 7 hjerter kors. Først ble de frest ut i metall og plast. Etter dette ble det laget i sølv som et smykke, som et 7 hjerte kors. Korset er et kjærlighetskors og oppstandelses kors. Korset skal også symbolisere hva som er viktigst for oss som lever i dag - og det er kjærligheten til alle. Slik ble det som nå er KJÆRLIGHETSKORSET til!  Korsene er de første i sitt slag som er laget i hele verden. Min oppgave er bl.a å spre disse korsene ut til alle mennesker på denne Jord. 

Jeg ønsker nå å hjelpe andre til en bedre åndelig forståelse ved det jeg formidler av symboler. For meg er kjærligheten det viktigste både til meg selv og andre.
 

Jeg søker derfor også kontakt med personer som bruker symbolene og tilbakemelding på bruken! Ikke nøl med å ta kontakt! Jeg kan også påta meg å fortelle om symbolene og ting jeg opplever som spesielt åndelig. Jeg kan også undervise i bruken av søkevinkler, for å påvise uvanlige ting og å hjelpe personer som er utsatt for stråling i sitt hus, samt også bidra til å skjerme mot stråling samt eventuellt også finne savnede personer på et kart.

Gå med lyset!  Og mitt spesielle symbol "Regnbuelyset"!

Kjærlig hilsen Kåre

regnbuelys.png
tre kors_edited_edited.png
khi.jpg
bottom of page