PRESENTASJON AV SYMBOLENE 

Arbeidet med å skape åndelige symboler har Kåre Holmen basert på kjærlighet og fred.
De viktigste delene i hans symbol er: trekanter, sirkler, hjerter og regnbuens farger.
Symbolene har en spesiell åndelig kraft til mennesker - og de virker høyst forskjellige. Hvert menneske reagerer også ulikt på symbolene. Grunnen er at det ikke er noen
mennesker som er helt like, like lite som alt annet.
Trekantene og sirklene betyr mer for oss enn de fleste tror.

Det er viktig å velge de riktige symbolene som gir positiv energi. Vi reagerer også ulikt på farger. Vi bør bruke de fargene som virker positivt på oss. For da har de en helbredende kraft. Det finnes ikke maken til disse symboler noen steder i verden som jeg kjenner til.

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

EN BEDRE HVERDAG
For å få en bedre hverdag må vi lære oss symbolspråket (urspråket), og høre på vår indre stemme. Symbolene jeg tegner «ser» jeg eller jeg får åndelig beskjed om hvordan symbolene skal tegnes. Jeg må da tolke det jeg opplever, og det hender jeg tar litt feil.
Men feiler jeg blir jeg stoppet på en eller annen måte. Det hele er nokså «rart», men også ganske så spennende.

Det er viktig for oss mennesker å forstå symboler. De fleste mennesker vil ha stor bruk for denne forståelsen. Vi kan på en måte si at symbolene viser oss den rette veien. Det er viktig å arbeide med naturen og ikke mot.
En del av Kåres symbol har mye felles med kornsirkel symbolene.

Her en av flere historier om hans symbol: "En mann fikk med seg noen symbol. Han viste dem fram til sin kone, og fortalte at symbolene hadde åndelig kraft. Hun avviste dette som tøv. Så plasserte mannen et av symbolene under senga hennes en kveld. Morgenen etter klaga hun på dårlig søvn. Dette gjentok seg flere netter. Hun sa det var stråling under senga si.
Mannen viste henne så symbolet som lå under senga, og hun ble skikkelig forundret - og måtte medgi at det hadde en kraft hun ikke lengre kunne avise." 

 

Dette var bare et av mange litt "underlige bevis" på at symbolene har kraft i seg til å påvirke menneskekroppen. Symbolene «arbeider» med de svake punktene i kroppen for å få kroppen i balanse.

Trekantprodukter  - Tlf. 47 926 37 528
Org.nr. 981135911
Innehaver: Kåre Holmen
E-post: kaareholmen1@live.no

Web og design: Adianas Tlf.  47 94112211
E-post: post@kulturverkstedet.no

© 018  by Adianas   Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
nord